one

one

cosmopoltan

cosmopoltan

holloween

holloween

vineri, 24 octombrie 2014

YonKa aniversar


    Yonka-
- unul dintre liniile preferate de skin care pe care le folosesc . Le-am descoperit in urma cu vreo 6 ani (aceeasi data cand am intalnit-o prima oara pe Carmen Goldenberg. O femeie incantatoare, speciala ,care ma umple de energie pozitiva de fiecare data cand o revad ),si am ramas la fel de incantata la atingerea lor .
Acum 2 zile am luat parte la ea de 60-a aniversare YonKa. 60 de ani de cercetare si excelenta prin imbinarea celor 5 ingredinete principale {Quintessence} care va vor trezi chiar si cele mai adormite simturi. Este vorba de lavanda,rosmarin,chiparos,geranium si cimbru.
Odata cu aniversarea , un nou produs a aparut: CELLULAR CODE Serum. Este un ser dedicat tenului matur,si sta la baza ultimelor cercetari impotriva imbatranirii. Un complex exclusiv ce imbina puternice ingredinete naturale , active . Cu o textura matasoasa si un parfum delicat are rezultate excelente impotriva ridurilor. Regenereaza si reduce semnele de oboseala, redand tenului stralucire .

Cum acest ser nu imi este dedicat mie( sunt putin mai tinerica ) , folosesc in mod regulat ( si va recomand cu toata increderea) demachiantul,lotiunea tonica si cremele YonKa. Va veti indragosti la primul contact. Va asigur !;)

LA MULTI ANI Yon-Ka Romania !
— with Yon-Ka Romania.

joi, 16 octombrie 2014

By Terry Densiliss make-up .

Probabil ca multe dintre voi voi stiti deja de By Terry . Pentru acelea care nu stiu ,este un brand de lux frantuzesc creat de "guru al culorilor " cum a fost numita,Terry De Gunzburg. Sunt produse de skin care si makeup obtinute prin tehnici sofisticate si formule inovatoare. Produsele luxury sunt obtinute din ingrediente rare,pigmenti puri si ingredienti activi care sa redea stralucire si sanatate tenului.
Astazi se pare ca astrele mi-au suras. A fost o zi norocoasa in care mi-am imbogatit trusa de make-up cu cateva produse By Terry Densiliss ,pe care le ador.

 
Cellularose Brightening CC Lumi-Serum -este un ser iluminator cum probabil v-ati dat seama dupa nume. Este glorios! Aplica-l pe toata fata cu o pensula speciala sau cu mana ori doar un strop pe pometi si in jurul ochilor pentru luminozitate . Il poti folosi ca primer,inainte de fond de ten sau pur si simplu. Nu are o textura uleioasa,camufleaza imperfectiunile pielii avand micro-prisme care reflecta lumina si iti va face tenul sa radieze..  Mirosul de trandafiri si textura lui te vor cuceri pe loc.
Se gaseste in 4 nuante :alb,rose,auriu si bronzing. I have the rose one:)
Terrybly Densiliss Concealer -este un corector antirid pentru ochi intr-o textura lichida,usoara ce se absoarbe rapid in piele obtinand un look mat,ce acopera cearcanele ,netezeste pielea si corecteaza ridurile fine. Foloseste-l in jurul ochilor si al buzelor . Il poti gasi in 6 nuante,asa ca ai de unde alege.
Terrybly Densliness Compact  -este o pudra compacta antirid . Tehnologia Densliness combina folosirea micro-prismelor cu F.T.C ( Flawless Time Control ) pentru obtinerea unui ten mat ,fara imperfectiuni ce ascunde ridurile fine si reda tineretea tenului. Are o formula matasoasa si rezistenta.Vine intr-un ambalaj elegant,metalic,cu oglinda si un burete cu care sa poti aplica pudra.
Terrybly Densliness Blush- are la baza aceeasi tehnologie ca si pudra,combinarea de micro-prisme ce reflecta lumina, rezulatul fiind un look fresh si contureaza pometii printr-o culoare naturala oferindu-ti un aspect mai tanar. Are o textura pudrata si vine intr-un ambalaj metalic, usor de purtat in geanta .
 Aceste 4 produse plus  By Terry Baume de Rose (cel mai bun balsam de buze din lume ) :) , reprezinta tot ce ai nevoie pentru a obtine un machiaj natural.