one

one

cosmopoltan

cosmopoltan

holloween

holloween

miercuri, 23 iunie 2010

ONE magazine
Tendinte: machiaj fantezie
Data: 06 octombrie 2009

Autor: Fotografii de Gabriel Henesse; Make-up artist: Suzana Mira

Pasul unu: tenul trebuie sa fie perfect. Mesajul: sunt tanara si sanatoasa. Pentru asta, poti folosi pe toata fata un fard iluminator (Peggy Sage Fluide Wander Skin Visage) sau/si in zonele ce trebuie sa capteze lumina (unde noi am folosit glitter argintiu) poti aplica un fard perlat stralucitor (Peggy Sage Ombre a Paupier Coco Vanilie).

Pasul doi: privirea trebuie sa fie limpede si stralucitoare. Mesajul: sunt sincera si indrazneata. Foloseste un creion khol alb pe pleoapa interna inferioara (Peggy Sage Khol Blanc) si putin mascara pe genele superioare (Peggy Sage Subcils Mascara Volume Black). Pasul trei: accentueaza sprancenele. Mesajul: am personalitate. (Noi am aplicat culoarea rosie, pentru a evidentia tehnica de conturare).

Pasul patru: creeaza-ti o alunita falsa asemeni lui Marilyn Monroe. Mesajul: sunt unica, nu vei gasi alta ca mine. Foloseste un creion khol maro-inchis sau... un stras.

Daca ai imaginatie si indemanare, iti poti accentua ochii in mai multe culori. Aplica liber pe pleoapa mobila farduri in nuante indraznete (Peggy Sage Ombre a Paupiers - blanc, purple, blue, pop, rouge, rose fiesta, rose taquin, fleurs de bambou) si contureaza interiorul pleoapei inferioare cu un creion khol verde albastrui pentru a aduce accente irezistible in privire (Peggy Sage Crayon Khol Emeraude). Sfatul Suzanei: pentru ca efectul sa fie halucinant, trebuie sa ai un ten impecabil. Pentru aceasta, foloseste (exact in aceasta ordine) un fond de ten fluid (Peggy Sage Fond de Teint Fluid Ivoire), creion corector pentru a masca cearcanele (Peggy Sage Palette Correcteur de Teint) si pudra compacta.

artist: Suzana Mira


De ce se machiaza femeile? Pentru a-i seduce, subjuga, cuceri pe barbati? Sau pentru a face fata concurentelor de acelasi sex? Pentru a-si apara teritoriul, cuceririle? Indiferent de raspuns, un lucru e sigur: afara e o jungla, fetelor, iar noi trebuie sa fim mereu pe picior de razboi.

Proba de foc

Dupa ce i-ai atras atentia cu buzele tale rosii si ochii tai halucinanti (nu uita ca barbatii sunt atrasi de tot ce e stralucitor, ca fluturii), da-i lovitura de gratie si infatiseaza-te alesului tau fara machiaj, pentru a-l face sa vada dincolo de aparente. Ok, iti poti corecta putin conturul fetei, evidentiind osatura. Dar nu exagera. La urma-urmei, trebuie sa se indragosteasca de mintea ta, de personalitatea ta sclipitoare, de umorul tau neegalat, nu de o masca. Iata ce spune Suzana: "Foloseste doua culori de fond de ten. Cel in nuanta cea mai deschisa (Peggy Sage Fond de Teint Fluide Ivoire), aplica-l pe toata fata, apoi cu grija, aplica fondul de ten mai inchis (Peggy Sage Fond de Teint Fluide Hale) pe zonele ce trebuie umbrite. Atentie, insa, marginile trebuie estompate foarte bine, pentru a avea un efect natural. (Noi le-am lasat perfect delimitate pentru a vedea clar zonele marcate). Pentru a ascunde orice urma de oboseala, foloseste in jurul ochilor anticearcan corector (Peggy Sage Palette Correcteur de Teint) si, in interiorul pleoapei inferioare, un creion khol alb."


Modele: Lavinia Radu (MRA Models Agency) si Ramona Tibrin (Smile Models).
Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu